« «

Η μεγάλη έκθεση για την μόδα στις 21 Σεπτεμβρίου!

250  εκθέτες  στο  μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα «Athens Fashion Trade Show» 21-24 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Mε ποικιλία ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και μπιζού από κομψές και καινοτόμες ιδέες, η Athens fashion trade show από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα προβάλει τη δυνατή της ισχύ και θα είναι ο top προορισμός για τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τα βήματα μόδας η Athens Fashion Trade Show θέτει υψηλούς στόχους με κινητήριο δύναμη την εμπιστοσύνη του εκθέτη και του επισκέπτη.
Συλλογές ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και μπιζού θα κατακλύσουν την αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo μεταμορφώνοντάς το σε χώρο έμπνευσης, δημιουργίας, έκφρασης, μεγάλης επισκεψιμότητας και πολλών διαφορετικών στιλιστικών επιρροών.

Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής και όλοι οι επαγγελματίες της μόδας συγκεντρώνουν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσιάζουν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα.
Η Athens fashion trade show θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα που την επισκέπτονται σταθερά κάθε χρόνο, εξασφάλισε τη δωρεάν μεταφορά τους σε αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με πούλμαν από: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΒΕΡΟΙΑ,ΒΟΛΟ,ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ.

H έκθεση απευθύνεται Μόνο σε Εμπόρους.
Μη τη χάσετε!