« «

Με αμείωτο εμπορικό ενδιαφέρον τελείωσε η έκθεση του Σεπτεμβρίου!

Με αμείωτο εμπορικό ενδιαφέρον τελείωσε η έκθεση του Σεπτεμβρίου!

 

259  εκθέτες  βρέθηκαν στο  μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα «Athens Fashion Trade Show» 7-10 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η Athens Fashion Trade Show, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανανεωμένη και εμπνευσμένη, παρουσίασε τις πιο δυνατές, τις πιο fashion και τις πιο fun εταιρείες της ελληνικής αγοράς  μεταξύ των οποίων γνωστά brands ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ καθώς και μπιζού σε 2 αίθουσες στο Metropolitan Expo.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκαν όλα τα fashion trends σε ένδυση,υπόδηση, αξεσουάρ, μπιζού στη μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα, που γνωρίζει χρόνο με το χρόνο ολοένα και μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία. Η ανανεωμένη αισθητική και η κομψότητα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σε ένα 4-ήμερο γεμάτο μόδα! Οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσίασαν τα προϊόντα τους τόσο για τη γυναικεία όσο και για τη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα!

Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής και όλοι οι επαγγελματίες της μόδας συγκέντρωσαν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσιάζουν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα.

Το αμείωτο εμπορικό ενδιαφέρον αποτελεί για εμάς το κορυφαίο εφόδιο για την εξέλιξη. Δέσμευσή μας είναι να ξεπερνάμε τα δεδομένα και να βρίσκουμε νέους τρόπους να κερδίζουμε μ 2 αίθουσες όπου χιλιάδες επισκέπτες αλλά και ο εμπορικός κόσμος

Ο εμπορικός κόσμος της μόδας βρέθηκε στο μεγαλύτερο fashion spot του Σεπτεμβρίου.

Θέτουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και ξεκινάμε με αποφασιστικότητα την νέα σαιζόν με κινητήρια δύναμη, εσάς!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensfashiontradeshow.gr